Het ensemble

Wanneer je al jaren zingt, wil je wel andere genres verkennen. In de loop van 2008 ontstond het idee om een ‘vocaal ensemble’ op te starten. De zoektocht naar zangers resulteerde in een octet van sopranen, alten, tenoren en bassen. Bach, Haydn, Händel waren gekend. Rammstein, Queen, Coldplay waren bekend maar behoorden nog niet tot ons repertoire. Een aantal maanden later kreeg dit octet ook een naam: Voix-Là. En omdat het goed klonk, gaven we dit nieuwe ensemble ook een motto mee: A Rhythm of Life.

Wij amuseren ons met Voix-Là. Het ensemble heeft zichtbaar invloed op onze agenda. Het werkt zelfs verslavend. En blijkbaar is daar ook een wetenschappelijke verklaring voor:“Door te zingen komen endorfinen vrij, de “feel good” chemicaliën van de hersenen.”  Die ‘feel good’ momenten delen we ook met jullie tijdens onze eigen concerten. We willen ook  jullie eigen ‘events’ muzikaal inkleuren.

Ondertussen evolueert Voix-Là. Ons repertoire wordt steeds ruimer. We proberen steeds meer met andere ‘creatievelingen’ samen te werken met als enig doel: een totaalervaring voor ons publiek. Het 8-koppig ensemble is ondertussen ook uitgebreid. 13 gepassioneerde musici, die gedreven worden door muzikale endorfines.

Zangers

Ann Van Verdegem, Nienke Vyvey, An Van Huffel

Tim Bals, Jeroen Baert, Wim Van de Velde

Christine Vaerendonck, Isabelle De Lange, Katrin D’hont

Roland Behiels, Frédérique Joos, Carry Decleer